Mar 26, 2010

no idea


asal tiba je birthday lelaki-lelaki penting dalam hidup aku, aku memang kekeringan idea nak beli hadiah apa. asyik-asyik benda sama. bosan dah. aku yang bosan, bukan mereka. haha. aku, kalau bagi hadiah kat orang, biar betul-betul puas hati. puas hati aku dan puas hati dia. baru berbaloi. kalau tak, baik tak payah bagi langsung. kang dia buang dalam tong sampah dan aku dapat tahu, confirm kecewa makan paruparu.

eh, birthday mereka lambat lagi. saja nak beli awal-awal sebab tengah mega sale. HAHA ;p

pic: glitter graphics

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei