Mar 14, 2011

cerita semalam

majlis kahwin dah selesai, acara potong kek dah selesai, esok majlis bertandang kat setiu pulak. semalam ini adalah job aku (mekapkan bridesmaids);


final result nanti aku reveal dalam entri akan datang. anyway nak cerita, lens canon aku dah rosak auto focus. masih boleh guna, tapi hanya manual. gambar dah tak cantik macam dulu. nak lens baru! hopefully dapat beli sebelum majlis kahwin aku. (praying so hard agar gaji cepat masuk)

3 comment(s):

Atikah Azmidi on March 14, 2011 at 6:18 AM said...

setiu..? my hOmetown..!

~ mizzAmy ~ on March 14, 2011 at 9:24 PM said...

farah, ada talent lah. apa kata g amik kursus mekap. mana tau lepas nie leh buat duit kat kelate. sbb ramai b2b cari MUA kat kelate. mostly kena amik yg bridal house kan? why dont u jadi freelance. ;)

farah aminuddin on March 15, 2011 at 1:36 AM said...

atikah: hehe tadi dh ke setiu. lama dh tak kesana :)

kak amy: aha. insyaallah kalau ada masa dan kesempatan. terbaiik la cadangan kak amy! ;)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei