Mar 18, 2011

update cepat-cepat

baju bridesmaids untuk majlis akad nikah dah beli semalam. my bridesmaids sepatutnya empat orang. kain yang aku berkenan tu ada tiga pasang sahaja. so, aku decide masa tu jugak bridesmaids dikurangkan menjadi dua orang sahaja. fabrik kain tu taktau nak describe macam mana. macam chiffon + satin. tiada gambar sebab yours truly tengah demam selesema, takde mood nak tangkap gambar.

kemudian jalan-jalan lagi jumpalah something cantik berwarna putih. siap ada labuci liplapliplap. sebab berkenan sangat, aku beli dalam 60pcs. itu mungkin akan digunakan sebagai doorgift majlis akad nikah. cuma tunggu beli sweets je letak dalam tu. 

status sekarang;

kain bridesmaids akad nikah: checked
doorgifts akad nikah: checked

5 comment(s):

~ mizzAmy ~ on March 18, 2011 at 8:41 PM said...

akak bab-bab baju brides maid ni tak beli lagi. rasanya baju my family nyer baju utk akad nikah pakai baju hari raya. jimat. hahahaha....

farah aminuddin on March 18, 2011 at 8:43 PM said...

family sy pulak tak pernah ada baju sedondon mase hari raya. lagi susah hihi

fasha on March 18, 2011 at 11:44 PM said...

wah macam besh ajee =)

As on March 19, 2011 at 4:07 AM said...

dah lama tak boleh komen kat blog farah..salu baca je dari dulu :)

farah aminuddin on March 22, 2011 at 9:40 PM said...

fasha: hehe ;)

as: baru on balik komen. tu pun sebab nak tanya pendapat bloggers pasal apa2 prep wedding. kalau tak mmg tak akan on lg. hehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei