Mar 22, 2011

guestbook: perlukah?

sekarang ni masih tak buat keputusan samada nak adakan guestbook atau tidak. macam tidak perlu, tapi ada bride to be bagitahu kalau masa majlis nanti kita busy dan tengah serabut, kita maybe tak perasan sangat siapa tetamu yang datang. so kalau ada guestbook bolehlah refer balik (tu pun kalau tetamu nak tulis lah haha). kalaulah jadi, aku nak yang simple-simple-comel je. something like this;

taken from squidoo.com

the problem is macam mana nak buat benda ni? kena tempah atau buat sendiri? (continue googling). 

2 comment(s):

poyaty on March 22, 2011 at 3:02 PM said...

hai u, our lauout same lah. hahaha. guest book pun saya tgh timbang2 neh. haha. i link yours taw. salam kenal :)

farah aminuddin on March 22, 2011 at 7:40 PM said...

o really? haha. ok salam kenal from me juga :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei