Mar 8, 2011

nak shopping mekap!

semenjak berhijrah dari kuala lumpur ke kelantan (eceh) dah lama aku tak membeli barang-barang mekap ni. sebab bila duk rumah masa cuti sebelum ni memanglah aku jarang bermekap bagai. bila dah start bekerja/mengajar ni, hari-hari mesti mau mekap. mekap tebal pulak tu kahkahkahtaklucu. sekarang ni lipstick semua dah nak habis (over gila kan). aku mahu lipstick baru! eyeshadow baru!  list:

mac satin taupe (source: karla sugar)

revlon pink pout. (source: lipglossiping)

honeylove. (source: karla sugar)

dan ada lagi. malas nak cari gambar.

p/s: pelajar-pelajar sekalian, kalau korang mahu tengok muka teacher tanpa mekap, silalah tinggal di asrama. 


2 comment(s):

Anonymous said...

hamboi, sakannye.. haha.
me too. im in dire need of make-ups and moisturizer. tapi dang~ gaji tak masuk2 lgi.
mcm vain tak kalo buat loan ngan makpak sebab nak beli makeup?

dzeti alfina

farah aminuddin on March 12, 2011 at 12:05 PM said...

vain. sangat. haha.

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei