Apr 3, 2011

baju tukang kipas


aleeya's

hajar's

so far, baju flower girl dah jumpa. baju pengapit 1 dan 3 (hajar dan nadiah) dah beli. tinggal baju pengapit 2 iaitu helmi. susah juga nak cari baju melayu pink eh. thank god lah helmi tak kisah nak kena pakai baju melayu pink. so mission sekarang (untuk baju family) ialah cari baju melayu helmi, siapkan flower head band untuk aleeya, cari shawl untuk hajar dan nadiah. 

berusaha!

3 comment(s):

Anonymous said...

babe, mana beli flower girl punya dress tu? mahal x?

KV on April 3, 2011 at 4:40 PM said...

hehe..byk yg dah setel tu. Mcm dah tak lama nak masuk jun dah ni!

farah aminuddin on April 3, 2011 at 6:31 PM said...

anonymous:
kamdar. so far, dlm byk2 tmpt yg i survey, kat kamdar ada banyak pilihan dress budak yang cantik2 dan PALING murah. hehe

kv: tulah kak. dh tak lama. waaa takut! hehe kak kv jemput datang rumah tau

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei