Apr 25, 2011

butik pengantin di kelantan v.3

kepada bride to be dari kelantan, ini aku letak sedebuk terus lah link facebook butik-butik pengantin yang ada sekitar kelantan. tak larat nak review satu-satu. kebanyakannya beroperasi di kota bharu, kalau yang selain tu aku akan mention kat bawah. 




desa permai wedding planner (fb lyana yaakub) machang







jasliee bridal (wakaf baru)











9 comment(s):

Rai on April 25, 2011 at 8:50 PM said...

gambar pelamin yang bawah sekali tuh cantik n sweet jer!

Syima Syaz on April 26, 2011 at 2:31 AM said...

wow....sangat cantik2 k... rupanya ramai lagi talent kat luar sana...
good info

farah aminuddin on April 27, 2011 at 1:16 AM said...

rai: i pun suka. swwweeettt

syima: siapa sangka kan? hehe

Sue said...

thanks farah... very usefull

Anonymous said...

salam.. bleh x sy nak tgk2 pic pelamin.. Butik ni terletak kat mana lokasi? dan apa pakej yg ditawarkan?

Aura R ich Resourses on January 3, 2012 at 9:01 PM said...

sesiapa nak buat tempahan gubahan coklat boleh email nurulrich@gmail.com

Aura R ich Resourses on January 3, 2012 at 9:03 PM said...

sesiapa berminat untukdapatkan coklat home made atau tempat gubahan coklat emailkan ke nurulrich@gmail.com

Aura R ich Resourses on January 3, 2012 at 9:03 PM said...

sesiapa nak buat tempahan gubahan coklat boleh email nurulrich@gmail.com

Anonymous said...

Area gua musang/ kuala krai ada tak?

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei