Apr 26, 2011

makeup artist kelantan

agak sukar nak jumpa makeup artist yang based di kelantan yang ada facebook/blog. jadi menyukarkan kita untuk tengok portfolio mereka. masa mula-mula aku nak cari mua untuk akad nikah dan sanding aku pun rasa macam payah. bila dah jumpa, dah fully booked pula. setahu aku yang freelance tak ramai, kebanyakannya yang ada butik pengantin. disini aku akan share beberapa link mak andam/makeup artist di kelantan yang aku suka hasil mekap mereka. 






kak intan




kak jai harharah




so far ini antara yang aku jumpa. maybe kat luar sana ada banyak lagi talented mua. my mua? one of these fives. lepas majlis nanti aku review okay. daa! (pictures taken from respective fbs)

9 comment(s):

Syima Syaz on April 27, 2011 at 1:35 AM said...

yang MUA 2 tu memang nampak so natural... hm... pandai kamu servey...

farah aminuddin on April 27, 2011 at 1:44 AM said...

thanks! ;)

~ mizzAmy ~ on April 27, 2011 at 6:54 PM said...

my MUA ada kat situ jugak. hehehehe... farah dah tau kan? lol...

farah aminuddin on April 28, 2011 at 1:49 AM said...

tau tau. hehehe

ZulaihaZulkifli on February 16, 2014 at 2:16 PM said...

Saya freelance makeup kat kota bharu💄 makeup sanding rm150 sahaja 0135738447: instagram saya : AYUESYEDS

ZulaihaZulkifli on February 16, 2014 at 2:16 PM said...

Saya freelance makeup kat kota bharu💄 makeup sanding rm150 sahaja 0135738447: instagram saya : AYUESYEDS

amanie hassan on October 14, 2014 at 4:49 AM said...

terima kasih utk info.. tgh mencari mau utk wedding bln 1 tahun depan... blh suggest the best one tak? hehe

amanie hassan on October 14, 2014 at 5:09 AM said...

thanks for the info.. my wedding gonna be on jan 2015..insyaALLAH.. semoga sempat n ade mak andam yg free.. hihi

farah, s. on October 15, 2014 at 1:33 PM said...

amytouch atau kaksue sweet touch memang meletop

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei