Apr 24, 2011

jualan penghabisan stok: kebaya pengantin

mana nak beli kebaya/jubah pengantin?

taken from butik aleeya's fb

i found this boutique called butik aleeya. butik ni tengah buat jualan penghabisan stok untuk kebaya dan jubah pengantin. macam-macam design, warna dan harga sangat-sangatlah affordable. saiz dan measurement sila rujuk tuan punya kedai. aku tak pernah beli pun kebaya dia, so memang aku tak tahu kualiti macam mana. sekadar berkongsi, kot-kot ada orang tengah survey kebaya pengantin online who knows. 

dan one more thing, ingat tak entri pasal korset muslimah? butik aleeya jual lebih murah, hanya RM40. aku pun ingat nak beli dengan dia nanti. tapi owner dia cakap stok belum sampai lagi. so, tungguuu!

3 comment(s):

yana aka heart^bee on April 24, 2011 at 9:40 PM said...

thanks for this info.. sy pun ade info menarik..

sy da follow awk...follow me back ye..tq..

http://fars-zone.blogspot.com/

farah aminuddin on April 24, 2011 at 9:44 PM said...

okeh :)

miss puteri on April 27, 2011 at 2:21 AM said...

hehe. menarik dear! first time datang melawat b2b farah! salam b2b!

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei