Apr 17, 2011

of takeout box and imoments

two different things untuk dikongsi dengan bride-to-be semua. so sesiapa yang tengah survey takeout box atau  doily paper with sticker yang comel lote, boleh ke facebook takeout box untuk maklumat lanjut. for me harga yang ditawarkan adalah sangat affordable. aku pun tengah berkira-kira nak tempah sticker untuk wedding favors. 

taken from takeoutbox's fb

kedua, berkaitan dengan entri sebelum ni, pasal wedding videography. sekarang tengah usya imoments. suka lah video dia. cuma tak taulah beliau masih available atau tak untuk my reception. sebab macam dah last minute dah nak book ni. kalau ada rezeki ada lah, kalau tak ada nanti ke kedai cari video cam lah nampaknya. haha

1 comment(s):

iMoments on April 26, 2011 at 6:26 AM said...

hv u asked us about our wedding videography package?if not pls email us at hazremi@yahoo.com

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei