Apr 11, 2011

suratan atau kebetulan


ingat tak aku mengamuk pasal tak jumpa veil yang matching dengan baju sanding aku (i mean ex-baju sanding)? padanlah payah bebenar nak jumpa, rupanya aku tidak ada jodoh dengan baju berkenaan. dua tiga hari sebelum pergi fitting baju, aku actually dah book dan bayar someone untuk siapkan veil tu (i found her through fb). dia cakap dia boleh buat veil warna classy purple

nasib baik dia belum proceed dengan warna itu dan nasib baiklah aku pergi ambil ex-baju sanding aku tu agak awal, kalau tak, burn macam tu sajalah. alhamdulillah lepas bincang, aku dapat tukar warna veil tu kepada warna snow white, dan veil itu akan digunakan masa akad nikah. 

update: umi dah ambil kain baju nikah aku dari makcik tailor itu. yesss

2 comment(s):

Diya on April 11, 2011 at 10:41 PM said...

huhu nasib baik boleh ambik balik kain tu. naye tul kalau sehari dua lagi farah nak nikah. hopefully lepas ni berjalan lancar ;)

farah aminuddin on April 12, 2011 at 12:56 AM said...

alhamdulillah. semoga dipermudahkan. thanks diya ;)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei