May 18, 2011

cincin kahwin

for him and for me

cincin kahwin untuk kedua-dua belah pihak sudah settle. semalam masa cuti wesak memang paksa diri untuk settlekan sebanyak boleh barang-barang yang belum dibeli. so far, untuk hantaran cuma tinggal kek, sireh junjung dan coklat. coklat nanti import dari langkawi, sepupu aku sponsor. yeay (thanks kakda!)

cincin aku dan cincin bakal suami adalah biasa-biasa saja. sebab kami kan orang biasa :)

7 comment(s):

Miss Sunshine on May 19, 2011 at 7:51 AM said...

Hmm.... tak sabar nak beli cincin jugak... =)

Hidayati Farhan on May 19, 2011 at 12:46 PM said...

waaah, beshnya sudah punya wedding ring.

fira. on May 19, 2011 at 1:35 PM said...

congratulations! finally, the symbol of love dh terbeli.. so happy for u! *of all the things i mmg extra excited utk cincin* =)

Princess Liyana on May 20, 2011 at 3:27 PM said...

Congrats dear!huhuhu..really happy for u..smoga sumenya dipermudahkan ok ::))

farah aminuddin on May 22, 2011 at 3:37 AM said...

miss sunshine: hehe. boleh dah start survey2 tu :D

hidayati farhan: alhamdulillah dah setel beli. tak serabut dah. uhuhu

fira: thanks dear!

yana: thanks yana dear!

Miss X on May 22, 2011 at 4:36 PM said...

Farah: bila dah beli cincin kahwin terus rasa lega kan??? I pun, before hantran lain.... Cincin is the first i bought. 9months before my wedding date teehee anyy since. Clicked! Keep on writing!!

farah aminuddin on May 22, 2011 at 6:39 PM said...

waah. beli cincin dulu eh. hehe.

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei