Jul 23, 2011

gorgeous veil untuk dijual

semasa hari akad nikah, aku banyak lupa banyak benda. aku lupa keluarkan favours untuk tetamu yang datang malam tu, aku lupa mana aku letak kad pengenalan, dan aku lupa mana aku letak veil yang aku beli dari KK collection. ini semua gara-gara &^%$#@! (aku akan cerita kemudian). so malam tu, aku hanya pakai veil putih biasa. masa tu dah tak peduli, asal ada veil pun jadilah.

jadi, aku berhasrat nak jual veil cantik ini. veil ni berwarna putih beserta white pearls. 

jj

brand new, never worn, in an excellent condition, worths RM250 but i will sell cheaper than the retail price. the price includes the veil, inner and purdah. materials are french lace and bridal net. if you are interested, please email me owenfara@yahoo.com

156678_174115565953883_148776878487752_419019_4577693_n-tile
pictures credit to KK collection

gambar diatas adalah contoh pemakaian veil, dan korang boleh decide sama ada nak pakai purdah tu atau tidak. 

17 comment(s):

Miss Sunshine on July 21, 2011 at 2:18 AM said...

cantiknya veil ni... ^_^

farah aminuddin on July 21, 2011 at 2:24 AM said...

memang cantik dear. terkilan tak dpt pakai masa majlis hari tu :((

farah fadhil on July 21, 2011 at 6:07 AM said...

ala sygnye tlupe letak
nnt nak kawen,sume brg I nk sepahkan atas lantai je la. hehe

Alia.A on July 21, 2011 at 3:00 PM said...

cantik. seriously. if only u dpt pki mase majlis u aritu. surely boleh pengsan tgk u sbb cantik sgt. hehehe. nk wat cmne. bkn rezeki u kan. ei kenape nk jual? simpan la. later on nnt anak u bleh pkai. who knows bleh diy lg sikit2 ke ape?

Hidayati Farhan on July 21, 2011 at 3:18 PM said...

nape x pakai farah? jap i emel u :D

Hana on July 21, 2011 at 5:01 PM said...

cantik sgt veil tu.i like!
follow u...:)
http://reben-pink.blogspot.com

tiramisu on July 21, 2011 at 8:18 PM said...

canteknye... tapi kaler x padan... huhu..

Fariza on July 21, 2011 at 8:38 PM said...

cntiknya !!!
jatuh cinta.
napa x dpt pakai?

hamidah said...

salam kak, saya try email, tp bounce backlh. boleh x email price dekat saya? xpun just call je 0132391769. email norhammg@proton.com.. nk sangat veil ni.

~ mizzAmy ~ on July 25, 2011 at 2:02 PM said...

farah!!! cantekkkk!!! tapi nampak gayanya mcm dah ramai yg berminat. ingat2 nak buat collection for my mekap job. hehehe...

ayu jamal on July 27, 2011 at 1:48 PM said...

gemuk tang mana? kamu comey jer

farah aminuddin on August 1, 2011 at 2:56 AM said...

farah fadhil: haha betul2. longgokkan sekali.

alia.a: mula2 i terpikir nak simpan gak. tp ada org suruh jual. haha

hidayati: sbb terlupa letak. adeh

hana: thanks :)

tiramisu: :D

fariza: i pun terkilan sbb tak dpt pakai. kelam kabut sgt malam tu. huhu

hamidah: dah. thanks :)

kak amy: aah dh dijual kak amy ;)

ayu jamal: haha. tang semua parts of the body hihi

Rockstar's Closet on May 10, 2012 at 9:01 PM said...

Hi farah, ade lg tak veil ni? Email me! Arianasuhantoro@gmail.com. Thnx!

Rockstar's Closet on May 10, 2012 at 9:02 PM said...

Hi farah, ade lg tak veil ni? Very interested to buy! Email me! arianasuhantoro@gmail.com. Thanks!

Rockstar's Closet on May 10, 2012 at 9:02 PM said...

Hi farah, ade lg tak veil ni? Email me! Arianasuhantoro@gmail.com. Thnx!

me suya on May 20, 2012 at 8:24 PM said...

farah.this veil ade lagi ke?Email suya kalau ada ya.. suria.hasnizan@gmail.com

Syamimi Fazril on February 27, 2014 at 1:46 AM said...

Hai ada lagi ke ? Kalau ada saya nak beli . Bole emaikn kat saya ? Chadoodlez.sf@gmail.com

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei