Jul 7, 2011

this is not a wedding review

ini entri selingan. yours truly tengah berehat sekejap menulis wedding review. 

alhamdulillah sudah genap sebulan dua hari bergelar isteri orang. masih dalam fasa menyesuaikan diri sebagai seorang isteri. dulu masa single dan tinggal sendiri, tak perlu fikir pasal nak kemas rumah, bersih tandas, masak dan et cetera. aku hanya akan buat bila datang kemahuan untuk buat. nak online 24/7 pun tak ada orang  kisah. tapi sekarang tak boleh begitu. tak boleh, tak boleh, tak boleh! aku taknak jadi isteri pemalas, because pemalas is not my husband. you got me? 

google

oh yes, dah tengok dah city hunter? sangat-sangat best! aku suka sebab jalan ceritanya agak berbeza dari tipikal k-drama, dan of course kerana ada lee min ho! dan juga paling seronok sebab suami temankan aku sekali layan drama ni. dia pun suka city hunter. so korang, jom 393!

8 comment(s):

Alia.A on July 7, 2011 at 2:16 AM said...

yaaaaaaaaaaaaaa. u dh layan ke? i dh download tp belum tgk. workload melampau smpi terabai oppa2 i. best ke? aih weekend harus habiskan ni! hehehe.

min ho? i suke onew! hehehehe.

farah aminuddin on July 7, 2011 at 2:30 AM said...

hehe i tgk kat tv je. sampai terabai oppa2 u? haha i likeee!

Alia.A on July 7, 2011 at 2:41 AM said...

hahaha. i mmg big fan k-drama. k-movie. k-gameshow. ahaha. segala jenis. janji ade fav oppa. hehehe.

sedih dh kureng bkk 391. aih. dpt beyond lg best! bleh tgk sbs! sbs byk movie best2. kbs lmbt sikit. puuuu. u tgk kt kbs ke sbs? if kbs, mmg sah la i ni teruk. npk sgt dh lame x bkk 391!

farah aminuddin on July 7, 2011 at 2:49 AM said...

same here! heee boleh geng. suka sgt dengan kpop/kdrama thingy ni :D

i tgk city hunter kat channel 393. sbs rasanya. kbs takde city hunter.

~ mizzAmy ~ on July 7, 2011 at 1:46 PM said...

waaaaaaaaaaaaaaa......... nak tengok jugak. tapi tak sure lah 393 boleh bukak ke tak. kul berapa, hari apa? tapi kena tgk online dulu lah jawabnya tapi sekarang x dek masa. T____T

UyaRayza on July 7, 2011 at 1:56 PM said...

uya suke the secret garden hehehe

Diya on July 12, 2011 at 2:34 AM said...

baru start layan city hunter. LMH sangat lah bergaya mutu keunggulan dalam cite tuh, jatuh cinta sejenak haha. tapi memang cite tu lain dari yg lain ;)

farah aminuddin on July 12, 2011 at 2:51 AM said...

kak amy: jgn lupa tengok kak!

uya: i tak tgk lagi citer tu. macam best.

diya: yesssza! gaya mutu keunggulan. looooove itttt. hahaha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei