Feb 25, 2009

Oh, Happy day!

Photobucket

Weee!!! Hari ini saya sangat happy. Awal-awal pagi dah dapat parcel dari Abah dan Umi. Thanks2!! Mereka ada kirimkan my fav kerepek ubi pedas. Seronok betul. Dah lama tak merasa kerepek ni. Alhamdulillah selamat sampai dan tak dirompak lanun dirampas kastam.

Then dapat baju kelawar ;p Hopefully semua orang kenal la baju kelawar tu macam mana rupanya ek. HAHAHA. Sekarang musim panas kat Auckland, pakai kaftan ni rasa la sejuk sikit. HEHEHE. Then ada lagi a few things yg saya dapat.

Tadi saya check CECIL. Result Phonology dah keluar. Alhamdulillah. Berbunga-bunga hati saya tengok final marks tu. Syukur2. Oh yes, kelas untuk next semester start 3 Mac ni. Saya hanya punya masa seminggu je lagi nak berfoya-foya. HAHAHA.

Note: Sekarang ni tengah nak explore DSLR tu. Dah lama terbiar. Banyak benda lagi yang saya taktau ni. Haih. T_T

Picture: Flickr.com

34 comment(s):

Diya Kamaruzaman on February 25, 2009 at 3:11 AM said...

wah. seronoknya! diya pulak rasa excited. hehe. kerepek ubi pedas berapa paket farah dapat? ^-^

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 3:14 AM said...

2 paket besar. :) umi nk htr byk lg. tp shipping mhl sgt. 2 paket tu pun dh hampir seratus rgt utk shipping T_T

nadia-ady on February 25, 2009 at 3:25 AM said...

nasib baik tak kene rompak lanun.hehehe..

Frah, makanan kerepek ubi pedas je ke yg farah minta? kacang2 ke keropok2 ke takde ke? aiseh,nadia pulak yang tolong farah mendemand.ngehehehehe

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 3:30 AM said...

stok keropok byk lg.haha. kacang tak kot. sbb kt sini pun ade jual.hehe. lgpon, this time umi frh pos pakai kpl terbang.haha. so mhl sket kene byr postage. xleh nk demand sgt :)

Nedy Nadia on February 25, 2009 at 4:01 AM said...

waa..bestnye org tu :p

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 4:06 AM said...

org tu pun ;p haha

MrYusSmile on February 25, 2009 at 4:14 AM said...

oooo...mau ber foya2 ye...
lok sgt la tu..
hehehe...
bestnye dia..hapy banget nmpk..??
y pntg Farah hapy...hehe..
betul tak..??

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 4:17 AM said...

ni bkn berfoya2 yg negative ye. hihihi

Diya Kamaruzaman on February 25, 2009 at 4:34 AM said...

humang aih. sampai seratus untuk 2 paket?! dahsyat nya shipping die. huhu

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 4:38 AM said...

aah. mhlnye harga utk kerepek T_T

alone on February 25, 2009 at 4:49 AM said...

kerepek pun ada potensi untuk dirampas kastam ke? uhu.

glad u have a hepi day =D

S h i n o on February 25, 2009 at 4:56 AM said...

:) wahh ..stat musim honeymoon kah?
mmm sila la gunakan masa tersebut dengan sebaik mungkin.

P/s: result ok kah? Nway, congrats!
harap semuanya selamat.

nadia-ady on February 25, 2009 at 5:31 AM said...

wawa..mahal jugak ea harga shipping tu. T.T
memang tak boleh demand betul tu. Kene select keinginan mana yg lebih tinggi.huhu

p/s: congrate ye, mesti tinggi markah Phonology tu.heehee

p/s: bestnya farah dapat berfoya-foya.Zaman nadia berfoya-foya dah abis. Sekarang zman kritikal.Aduyai..uhuuu...

Nem0 o0h Nem0 on February 25, 2009 at 7:06 AM said...

besttnyerr dpt berpoya2..
jgn nakal sgt k..=p

unique_daisy on February 25, 2009 at 10:00 AM said...

berfoya-foya? mcm familiar je perkataan ni. *rotf*

Kujie on February 25, 2009 at 11:54 AM said...

semlm msk, tak leh nk komen...tenet slow giler2...


erk.....post la sekeping dua jadi model 'baju kelawar ' tu :p

nak berfoya foya ye..tak pe..selepas dpt result yg best..dibolehkan!

hehehe

As on February 25, 2009 at 12:25 PM said...

hua3..ade orang len lak excited :P

abah ummi sehat?
lama gile tak jumpa..farah aa ni hari tuh mintak alamat die tak bg...waaaaa

lupa dah farah guna dslr brand pe eh

Adry on February 25, 2009 at 12:43 PM said...

haa... makan jangan tak makan... hehehe...

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 1:10 PM said...

alone

yep. NZ sgt strict. btw thanks :)


shino

betul2. nnt pasni dh takde ms relex2 dh. third year mmg sgt mencabar T_T btw thanks


nadia-ady

aah. tulah. kene pilih2 nk brg ape. tp time umi farah nak pos brg utk raya ni, leh la demand. sbb nk post pakai kapal laut.ahaha. nadia dh third year gk kn? kimia. mesti kritikal. farah ni pun stat kritikal gk. sbb tu skrg je leh berfoya2.hehe


nemo ooh nemo

hehe. insyaAllah tak ;p


unique daisy

ehem ehem. term biasa kite kan.haha.awk la ni perkenalkan.haha


Kujia

Intenet slow ea.alala. takpe kakjie. Segan la kakjie. baju kelawar tu sexy!hahaha. tulah, reward utk hardwork. hehe


As

Alhamdulillah sihat. Alaaaa As! Ni nak merajuk ni. I did ym u la psl alamat tu T_T tp dia lak xreply. sobsob


Adry

Hehe (^_^)



Faizal@poyan on February 25, 2009 at 1:23 PM said...

salam farah..

emmm tahniah saya ucapkan study rajin2 ya, buktikan pada dunia bahawa anak melayu juga mampu setanding dgn bangsa lain..

doakan saya juga berjaya dlm study saya, 28hbln ni mula sem baru..

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 1:29 PM said...

slm :)

thanks faizal :)

kamu smbung belajar ek. bagus2. all the best :)

Abang Long on February 25, 2009 at 2:04 PM said...

Kastam disana pun suka makan kerepek kah ? Apasalahnya kalau sedekah sikit. Kalau mereka suka, lain kali boleh order, dan wang akan masuk ke dalam negara. Eh, jauh betul rancangan.

Salam Hormat, apakhabar ? Pertama kali berhubung dengan pemastautin NZ.

unique_daisy on February 25, 2009 at 2:13 PM said...

x sbr2 nk b'poya2.. tp asgmt x siap lg.. cepat la siap asgmt.. ~_~
btw, elaun awk dh msk? elaun marjon br je msk smlm. lmbt giler. cam ampeh jek.. -_-

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 2:41 PM said...

Abang long

Salam Abang Long, alhamdulillah sihat. Nak sedekah kat kastam? Haha. takperlu kot. Sebab mereka dah rembat biskut raya saya tahun lepas dan keropok 4 paket. hihihi

unique daisy

waaaaaaaaaaaaa bestnye dh masuk. sy belum lg T_T

KV on February 25, 2009 at 2:47 PM said...

wah best nya kerepek ubi pedas tu.

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 2:59 PM said...

hehe. aah. kalau kt rumah selalu berebut ngan adik.haha

Abang Long on February 25, 2009 at 3:13 PM said...

Tiba - tiba terlintas. Apa kata lain kali, Farah 'import' pula belacan. Biar mereka 'rasa' keenakan belacan pula.

nadia-ady on February 25, 2009 at 3:32 PM said...

ohoo....kalau pakai kapal laut lebih murah ea? tapi lambat sampai kan? patut la mahal ..huuu..

p/s: aah, final sem. Tapi takde masa rilek pun..Masa rilek dah lepas..uhhhhhuuuu...

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 3:38 PM said...

Abang Long

hehe good idea. one way utk mempromote barang buatan malaysia ^^


nadia-ady

takpe2. bersusah2 dulu. bersenang2 kemudian kan :)

Monkey D Luffy on February 25, 2009 at 4:07 PM said...

ko KELAWAR WOMAN ghupernye

iEn on February 25, 2009 at 4:41 PM said...

nak kerepek ubi gaark! suap kat haku plss uhuhu!

Farah Aminuddin on February 25, 2009 at 7:52 PM said...

monkey d-luffy

hahaha ;p


ien

nah! hamek! hahaha

Genie on February 26, 2009 at 5:10 AM said...

hahaha.. baju kelawar best..berangin..hahaha...

Farah Aminuddin on February 26, 2009 at 12:38 PM said...

tau xpe. sexy lak tu.hahahaha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei