Nov 16, 2009

die die die

exam sudah habis. plan malam tadi, kalau dah habis exam linguistics nak jerit 'yahooooooo im freeeee!' tapi tak jadi. tak rasa happy pun. masih gundah gulana dengan jawapan exam tadi. section a, aku agak confident. section b? awalnya confident juga. tapi lama lepas tu agak confused. kalau aku silap pilih country, maknanya the whole essay tu akan terkena tempiasnya. grrrrr. hopefully aku tak silap. tawakal sajalah.


masih berdukacita sekarang. someone, please hiburkan hati aku T_T



okeh, mau kemas rumah. esok nak pindah.


8 comment(s):

Diya on November 16, 2009 at 6:28 PM said...

Alahai. Macam mana nak hiburkan Farah ni yeh *thinking*

Yang lepas tu kita tawakal jelah. Harapnya section b tu betul lah apa yg Farah buat.

ღn0n0iღ on November 16, 2009 at 6:39 PM said...

Mari hiburkan hati masing-masing... :) Kak Noi pun tengah dilanda keributan minda ni.. ehehe..

*Tengah sakit kepala, sakit tekak*

farah aminuddin on November 16, 2009 at 6:45 PM said...

diya. hehehe thanks. alhamdulillah, dh tnye member td. diorg ckp betul.

kaknoi: saya ade bc gk. kak noi demam ke?? alahai siannye. get well soon!

~ mizzAmy ~ on November 16, 2009 at 8:35 PM said...

tawakal jer lah farah. exam pun dah lepas. hope ur lecturer baik hati masa marking. ;)

farah aminuddin on November 16, 2009 at 8:49 PM said...

dh ok dh kak. im on the right track. thanks anyway

nadia-ady on November 17, 2009 at 3:36 AM said...

Lega dah farah :D tengok situasi farah ni nadia teringat masa exam fizik tyme spm dulu. Cuma bezanya nadia memang salah the whole soalan. hahah, camne tah, masih boleh berlagak cool (tyme kawan beritahu tu) padahal dalam hati rasa macam menggelabah giler dah, pura2 cool sebab taknak jwb paper seterusnya dengan hati yang susah..huhu...nasib baik dapat B3 ingatkan fail terus. Adeh.hahaha

tgh prepare nak balik m'sia eh?

farah aminuddin on November 17, 2009 at 3:46 AM said...

fizik spm? adeh. farah nye kes lg sedih. kertas fizik tu hilang. dia amik result frh ms trial grrrr

tp mmg gelabah kn kalau silap jwb. cam nk nangis pun ade. huhu

Fatt Chin Choy on November 18, 2009 at 4:03 AM said...

kan tunang ada berdekatan
hehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei