Nov 14, 2009

happy birthday mekya

posing cara apakah ini? &^%$#@


satu paper sudah selesai tinggal lagi satu, isnin ni. phewww. baiklah ini update ringkas saja. hari ini hari lahir aleeya. haih dah besar dah budak ni. ruginya tak dapat tengok dia membesar depan mata. huwaaaa. mau aleeya yang keciksedapnakcubit dulu!!! hahaha boleh tak ;p

selamat hari lahir shayangku, siti nur aleeya syaheerah binti aminuddin ♥ [pemilik nama terpanjang dalam sejarah keluarga aku]


17 comment(s):

ღn0n0iღ on November 14, 2009 at 7:29 PM said...

Happy birthday Aleeya comel :)

farah aminuddin on November 14, 2009 at 7:30 PM said...

thanks kaknoi *tolong jawab* haha

Mac Attack on November 14, 2009 at 7:36 PM said...

Selamat Hari UlangTahun Kelahiran Cik Aleeya..!

Pasni mintak present ngn Kak farah..dia byk hadiah nak bwk balik Msia..hehehe

farah aminuddin on November 14, 2009 at 7:51 PM said...

ooooo myyyyy goddddd!!! *tiru cara aleeya* hahahhaha

Diya on November 14, 2009 at 8:12 PM said...

Waaa memang panjang nama aleeya. Happy birthday tuk dia. Maintain cute selalu. Hehe. Farah good luck utk paper seterusnya ;)

farah aminuddin on November 14, 2009 at 8:14 PM said...

thanks diya. utk ke2-2 wishes tu. hehe.

sue_pinky on November 14, 2009 at 8:26 PM said...

hapy befday 2 ur sis..

farah aminuddin on November 14, 2009 at 8:42 PM said...

thanks :D

zaradgreat on November 14, 2009 at 10:41 PM said...

perghhh. nama memang panjannnnnnnnnnnnnnnnng ..
hhheeh

btw,,
selamat hari lahir
moga2 hari mendatang akan lebih ceria seceria sinar mentari!
cewah!

eheheheh

nadia-ady on November 15, 2009 at 12:26 AM said...

comel la dia posing macam tu! hahaha tu namanya posing sambil tersengih meminta hadiah tu. ngehehe ;P

happy birthday kepada dia! panjang jugak eh nama dia. 4 perkataan :D

Nedy Nadia on November 15, 2009 at 5:17 AM said...

besar dh budak nie..
dulu riba2 je blh..hehe

Fatt Chin Choy on November 15, 2009 at 9:53 AM said...

comel adik ko

cHeRyNa PiReS on November 15, 2009 at 2:30 PM said...

muka dia cheeky. sangat suka! kiut...kiut..kiut.

mesti anda pun kiut?

DilOt on November 15, 2009 at 11:59 PM said...

panjangnye name die farah...tu mesti tersengih2 nak minta hadiah dengan farah..yela kakak die dah nak balik mesia..mesti banyak hadiah nnt...

hapy besday utk aleeya + gud luck utk farah...

^^AnGGun^^ on November 16, 2009 at 1:24 AM said...

hepi besday aleeya tomei!!!
yang ke berapa ni farah??

perghhh nama panjang tul
sampai 4 patah perkataan
siti Nur aleeya syaheerah *wink*

~ mizzAmy ~ on November 16, 2009 at 3:01 PM said...

happy birthday aleya.. sangat comel lah dia posing camtuh.

yOnnA on November 16, 2009 at 9:52 PM said...

ni yang pout mulut tu ke? haha pandai posing bila besar nnt. happy besday budak comel :p

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei