Nov 4, 2009

emo

tiga empat hari ni asyik pergi survey souvenir je. tapi souvenir nye masih belum dibeli lagi. tsk tsk. tadi aku pergi victoria park market. [dah bertahun kat sini, tapi sebulan sebelum balik malaysia baru nak jejak kaki ke sana. haha]. malangnya indah khabar dari rupa. tengok kat website dia tempat shopping ni nampak begitu gah sekali. bila sampai sana, hanya beberapa kedai yang beroperasi. memang beyond my expectation.

btw souvenirs kat sana menarik juga lah. tapi sebab nak beli untuk orang lain kan, so selalu terfikir, sesuai ke tak untuk orang ni, sesuai tak untuk orang tu. setakat bagi keychain, bukannya orang pandang sangat pun. iye, memang ada yang akan cakap "it's the thought that counts". tapi masalahnya bukan semua orang boleh fikir macam tu. ada sesetengah makhluk yang aku kenal ni mulutnya macam ^#@$Y*#@ tahu nak menyindir je. damn.

eh emo pulak tetiba T_T

17 comment(s):

^^AnGGun^^ on November 4, 2009 at 3:41 AM said...

jangan pk ape orang kata..
ape orang nak pk..
janji pemberian kite itu ikhlas sudah memadai farah *kiss*

da2 tamo emO2 camni
da tak comey nnt taw
ngeee ...SMILEEE

farah aminuddin on November 4, 2009 at 3:43 AM said...

insyaallah mel. i'll try. beli jelah papepun. gasaklah. haha

thanks (^_^)v

^^AnGGun^^ on November 4, 2009 at 4:08 AM said...

haa tau tkpe..
beli ikot kemampuan kite n keikhlasan kite eh...

insya Allah...
depa semua akan suke n hargai gegile punye..*kiss*

nadia-ady on November 4, 2009 at 5:54 AM said...

haish, nadia banyak kali dengar yg mcm farah cerita ni dr kawan2 nadia yg kat oversea skg.Cam plik je, janji pemberian ikhlas watpe nak mengungkit kan? huhuhu

farah on November 4, 2009 at 6:10 AM said...

err,

org dah bagi kita amek je.
itu namanya menghargai pemberian org.

tp kalo org dah tak suka,
nak wat camne kan?

tp yg penting kena hargai pemberian org,
itu baru betul.

:)

Anonymous said...

Farah, bila flight date blk m'sia? alaun terakhir utk bulan ni korang ada deberi tahu dapat tak?

mardotti zaaba on November 4, 2009 at 11:58 AM said...

sama la. org slalu kena pikir 'oh kakak spupu ni dh bagi yang ni, if bagi yg ni, karang ckp apa plak'. nak beli souvenir pon bley stress tau

farah aminuddin on November 4, 2009 at 12:48 PM said...

anggun
tunggu souvenir dari farah utk mel eh. haha *wink wink*

nadia-ady
ramai rupenye ade same prob. adeh. mmg mslh betul lah kan. haha

farah
hopefully ramai org yg fikir cam farah :D

anon
kami kt auckland blk 3rd dec. elaun dah dpt semua dh. elaun tu cukup2 hingga 3/12 :)

mard
so true. mmg stress gila la aktiviti membeli souvenir ni. T_T

Da Ghotic on November 4, 2009 at 2:11 PM said...

utk qis ada x?hehehe ala farah bg ape pun janji ikhlas... *wink*

KV on November 4, 2009 at 2:58 PM said...

apakah benda yg best dan murah (hiks) yg boleh dikirimkan kat sana? Ngeee..;P

~ mizzAmy ~ on November 4, 2009 at 3:11 PM said...

bukan senang nak carik barang untuk orang ni, budak-budak kecik suka lah key chain tuh. if yang dah besar-besar nih. sure pening kepala nak pilih apa.

pada akak, awak beli je apa-apa yg best di mata awak. beli sama je semua. so, fair n square.

Abang Long on November 4, 2009 at 4:59 PM said...

Ada orang beri panduan. Pergi kedai, ambil satu sahaja barang, bayar dan lari keluar. Heheheheh .... tapi Abang long tak dapat ikut ....

Tabib Haji Norjae on November 4, 2009 at 5:00 PM said...

Memang stress bila tak tau nak beli apa ...

^^AnGGun^^ on November 4, 2009 at 5:33 PM said...

farah
ade eh??
alahaii cucah2 jek taw...

Bile tarikh balek sini tue

farah aminuddin on November 4, 2009 at 6:30 PM said...

da gothic
insyaallah ade. :)

KV
erm... ermm.. saya pun taktau. sebab tu masih pening nk beli ape ni. huhu. nnt kalau sy ade idea sy gitau akak

kak amy
tulah. utk org dewasa yg susah tu. huhu. tp sy dah nekad. beli je ape2 yg sy mampu

abang long
hahahaha. good idea! tak rambang mata hehe

tabib haji norjae
kalau untuk diri sendiri, ok lah lagi. ni untuk org lain. hmm

anggun
blk december. tp blk kelate dulu. bulan 1 baru smpai kl

yOnnA on November 4, 2009 at 10:02 PM said...

utk yonna,lagi kecik,lagi berharga T__T janji niat ikhlas nak bg org,

nak keychain muka farah sebagai perawat rindu T__T

err tiba2

farah aminuddin on November 4, 2009 at 11:06 PM said...

kalau gitu farah bg yonna yg souvenir paling kecik farah jumpe kt auckland eh? hahaha JK

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei