Nov 3, 2009

myspace dan vodafone

dah bertahun aku lenyap dari dunia myspace. aku tak delete, tapi aku biar bodoh je account myspace tu. friend requests pun entah sape-sape je aku approved. ada lah yang aku kenal, cuma populasi strangers tu lagi besar ah. recently dua adik kesayangan aku roger minta add diorang kat myspace. isk budak-budak ni, facebook ada, friendster ada, myspace ada, semua benda nak try. sama macam aku zaman muda-muda dulu. haha. hmmm tapi blog tak nak buat pulak -.-"

Untitled-1

kawan-kawan sekalian, dengan rasminya aku mengumumkan no. fon vodafone aku sudah tiada dalam perkhidmatan akibat tidak top-up selama setahun. yeay. jadi sesiapa nak contact aku, sila email atau ym. thanks.

11 comment(s):

NOHA on November 3, 2009 at 10:11 PM said...

wahh.abes tu selama ni farah contact org lain guna apa?

Nedy Nadia on November 3, 2009 at 11:03 PM said...

vodafone tu pe cyg?
huhu

Jard The Great on November 3, 2009 at 11:18 PM said...

mysoace besh ke? ehehe.. tak pernah terfikir nk try..

farah aminuddin on November 3, 2009 at 11:25 PM said...

noha: farah tak contact sape2. haha. biasanya ym je kot.

nedy: mcm maxis dan celcom :)

jard: tak best pun. aku create account tu pun ms zmn mude2 dulu. haha

nadia-ady on November 4, 2009 at 3:02 AM said...

Myspace spesis macam tagged je, sbb tu nadia tak terfikir nak aktif.nadia pun ada ak myspace jugak ulu.Buat pun sebab nak baca blog myspace kawan. Itu pun dah lupa username apa dengan password2 skali lupa. Nampak sangat masuk sekali je seumur hidup.mueheheheeh

vodafone tu apa ea farah? jenama phone ea?

nadia-ady on November 4, 2009 at 3:03 AM said...

owh.. baru terbaca komen farah.hehehe..tu line kat NZ eh?

farah aminuddin on November 4, 2009 at 3:05 AM said...

haha tagged tu lg tak best kot. *bagi farah la* hahaha. farah pun bertahun da tak masuk myspace. nasib baik masih ingt username dan password.

aah vodafone tu line kt nz. aduhai mcm serba salah nk beli no. baru. dahla tinggal sebulan je lg kt sini.

btw nadia dh ade internet kt s.a. ke?

nadia-ady on November 4, 2009 at 5:56 AM said...

tak farah. Sekarang kat rumah kat Cheras. heeheh

~ mizzAmy ~ on November 4, 2009 at 3:13 PM said...

myspace akak pun dah bertahun tak bukak. siap ada gambar akak n ex-bf lagi. tak reti-reti nak delete pulak tuh. hahahahaha.....

nanti jangan lupa bagi no phone farah kat akak.. akak ada hutang awak hadiah.. ;)

farah aminuddin on November 4, 2009 at 6:22 PM said...

yeke? hihi mau search lah pasni :p

yOnnA on November 4, 2009 at 10:08 PM said...

nak tny no vodafone tu apa.tp dah baca farah punya reply komen tu haha.

mmg lah nak aktif mcm mana kan T__T awak tu duduk sana.

hee lepas ni balik for good kan. yeay! kot2 la ade rezeki boleh jumpa :D

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei