Nov 11, 2009

debaran exam [tajuk ala-ala debaran sehati berdansa]

nak tengok movie 2012. tapi sabtu dan isnin ni ada exam. haish. sabar farah, utamakan yang penting dulu.

hmm masa karang entri ni, aku terperasan yang rumah aku ni macam takde beza pun waktu sebelum dan selepas ship barang ke malaysia. muahaha. aku malasssssss nak kemas. nak tunggu next week sebelum pindah rumah baru nak kemas. banyak juga barang yang aku tak hantar balik. contohnya blender, toaster, pinggan mangkuk, etc etc. tengoklah kalau aku bermurah hati, aku bagi je kat sape-sape yang masih ada kat auckland ni.

aku mungkin tak aktif berblogging sepanjang minggu ni hingga habis exam. kot. [haha, ada juga kot tu]. aku ni bukan boleh percaya sangat. kata tak nak update, alih-alih korang nampak juga taromilktea, 2 minutes ago kat blog list korang tsk tsk tsk.

baiklah aku nak main game sekarang. eh tidak tidak. aku nak pergi study ♥

23 comment(s):

Abang Long on November 11, 2009 at 8:42 PM said...

Anggaplah belajar itu juga satu permainan.

farah aminuddin on November 11, 2009 at 8:45 PM said...

hehe :)

unique_daisy on November 11, 2009 at 9:19 PM said...

sy blk msia 25/12. lmbt lg.. T_T

Nedy Nadia on November 11, 2009 at 10:32 PM said...

canteknya love tu..
camne wat..huhu

fikrifayi on November 11, 2009 at 10:39 PM said...

oh sile bg saye.. haha

DilOt on November 11, 2009 at 10:52 PM said...

haha..samela dilot..kate nak study...tp last2 blog gak..smpt lg tu nak try buat template barula...design barula..hoho..tp skang dah relaks..hehe...kite enjoy...

Diya on November 11, 2009 at 11:00 PM said...

Ni msti banyak koleksi2 yg farah simpan sepanjang belajar kat sana. Sampaikan shipping byk kotak pun terasa byk lg barang nya. Hehe. Biasa lah tu.

Good luck utk exam nnt. Diya pun teringin nk tgk 2012 tu. Tgk trailer dia mcm gempak je, huhu

farah aminuddin on November 12, 2009 at 12:37 AM said...

unique daisy: tak aci. saya xmo blk lg. hahaha :p

nedy: google google. haha

fikrifayi: boleh je. nnt i'll text u bile nk bg. ;p

dilot: dilot dh abis la exam kirenye. waaaa!!! haha

diya: banyak. koleksi sendiri. tambah dgn brg org kirim lg. huuu mcm2. btw thanks diya ;) aah farah pun nk tgk 2012 sbb trailer dia cam gempak. haha

juk on November 12, 2009 at 1:37 AM said...

u belajar course apa ni? bila la nak balik Malaysia?

Memang bengang kalau air x ada esp kalau tgh syampu rambut....!

TQ sbb jadi follower sy. Nak gak jadi follower u, tp u x install widget tu kat blog.

Cikgu Zuki

Noha on November 12, 2009 at 1:46 AM said...

farah,kita dah abes exam..haha..*konon2 nk tmbh stress farah*.sila jangan layan ok.owh,kita nk peg tgk 2012 esok lah.

farah aminuddin on November 12, 2009 at 1:48 AM said...

noha: perghhh T_T haha kite ok je. setakat ni belum stress lagi. haha

cikgu zuki: takpe2. tak kisah pun

nadia-ady on November 12, 2009 at 1:50 AM said...

farah nak exam ea? gud luck ye.

nadia dulu2 masa kat upm,kalau exam ke tak exam ke, tetap blogging jugak. Bercuti entri maybe tapi tak boleh tak baca blog orang. Nanti tensen. Wakakaka..boleh plak camtu kan :P

farah aminuddin on November 12, 2009 at 1:57 AM said...

haha farah ni pun sebenarnye tgh main game lagi. isk isk isk melagha pulak T_T

unique_daisy on November 12, 2009 at 6:46 AM said...

sy plk xnk blk lmbt!! >.<
6/1 bdk ni kte dh kne msk ipba. sempat ke nk elok jetlag sy nnt.. T_T

Fatt Chin Choy on November 12, 2009 at 8:54 AM said...

study tp ingat blog camana tu

unknown on November 12, 2009 at 11:08 AM said...

best of luck for ur exams :)

^^AnGGun^^ on November 12, 2009 at 1:04 PM said...

gud luck untuk exam nnt eh!!
herppp ape men game pulak dia..
study sana.ngeeeee

farah aminuddin on November 12, 2009 at 2:31 PM said...

unique daisy: 6 hb ke. awalnyeee. kesian ah korang. dpt duk rumah kejap je.

fatt chin choy: takpe je ;p

unknown: thankssss! dh habis exam kn? :D

anggun: hahahaha. tq mel

cHeRyNa PiReS on November 12, 2009 at 4:54 PM said...

update boleh, tak update pon tak boleh. akan cuba memahami kesibukan itu, though.

nywayz, akan terus berblogging bila dah sampai malaysia nanti?

Jard The Great on November 12, 2009 at 6:42 PM said...

studi wei! studi! hehe..

psssstt.. ku da tinguk 2012.. BESH!

~ mizzAmy ~ on November 12, 2009 at 6:42 PM said...

good luck!! study rajin-rajin, maybe lepas nih dah tak lalui zaman sebegini lagi. so, guna sebaik mungkin. nanti kang, nyesal cam akak sebab tak study betul-betul.

zatil hidayah on November 13, 2009 at 3:37 PM said...

eheeee...

sehati berdansa?


gudluck tau farah...

til dah siap2 nok balek kampong nih...

ok bebeh, break a leg! :p

finger cross u can do it! (",)

fafarafa on November 13, 2009 at 9:25 PM said...

ekekekekek...pegi jekk tengok. anggap je sbg terapi.

aku lg best dulu....esok exam. ari ni berpoya2 sepanjang hari berjalan sana sini. ekekekekek

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei