Mar 23, 2011

kak ila's wedding reception (pictures)

sedikit cerita mengenai majlis resepsi kak ila. malam sebelum reception hujan lebat tak berhenti. sampai ke hari reception hujan lebat mencurah-curah. maybe tempias tsunami kat jepun tu agaknya. tapi alhamdulillah, walaupun hujan, tetamu tak putus-putus datang. 

untuk jamuan makan, tokma dan saudara mara pakat gotong royong masak. alhamdulillah, makanan masak sebelum pukul 12.30 tengahari. lauk pauk memang sedap. dan fyi, untuk majlis aku nanti kami dah book tokma untuk masak. no catering.

tak banyak sangat gambar yang aku snap sebab official photographer dah ada dua orang. lagipun cuaca hari tu gelap dan aku memang fail kalau nak setting kamera kalau kurang lighting ni. 

IMG_0654
hujan memang turun tak henti-henti
IMG_0655
tok ayah dan aliff
IMG_0612
sepupu-sepupuku selaku bridesmaids selepas dimekapkan
IMG_0730
tema hari tu adalah gold
IMG_0875
yours truly makan ini sahaja. okay aku tipu

ish tengok gambar nasi ni tetiba je lapar nasi. haha

2 comment(s):

Encik Shino on March 26, 2011 at 6:00 AM said...

pelamin gold habiss... wuuu

farah aminuddin on March 27, 2011 at 2:31 AM said...

lol ;p

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei