May 5, 2011

childhood photos revealed!

tajuk ala-ala headlines kat allkpop.com. bajet macam artis korea pulak. hahahampeh

aku

helmi dan hajar. diorang beza dua tahun sahaja

nadiah

aku (baju merah tengah khusyuk baca doa) dan sepupu-sepupu

masa kecik gigi aku rongak ok! never mind, sekarang tidak lagi. hahaha

helmi dan tok ayah

aku dan helmi. beza umur kami lima tahun. dalam gambar konon caring haha
padahal selalu bertumbuk.

aku baru jumpa scanner, so duk sibuk lah scan gambar-gambar lama. lepas tu datang si aleeya bawak gambar dia, sibuk nak suruh aku scan jugak. haiya budak, gambar dia tu tak payah scan pun takpe sebab memang dah ada soft copy. masa dia lahir kamera semua jenis yang boleh transfer ke laptop. tak perlu nak scan-scan bagai. bila aku cakap kat dia macam tu, terus dia membebel-bebel, lari keluar dan merajuk. haha sabar jelah. 

5 comment(s):

~ mizzAmy ~ on May 5, 2011 at 4:28 PM said...

gambar gigi rongak tuh sangat comel ok. hahahaha...

farah aminuddin on May 5, 2011 at 7:15 PM said...

hahahaha

Syima Syaz on May 7, 2011 at 1:24 AM said...

kamu sangat comel k especially masa baby...muka girl..
kalau tgk gambar saya masa kecik..masyaallah... mcm jantan.sebijik jiban!!rambut pun susah nak tumbuh

farah aminuddin on May 7, 2011 at 1:26 AM said...

hehe kenangan kan? takpe, sekarang dah lawaa :D

me2day on June 29, 2011 at 9:31 PM said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at my blog. Check out my latest post : Situation Dialogue 1

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei