May 7, 2011

kelantan wedding photographers

kat sini aku nak share beberapa fotografer untuk wedding yang based di kelantan. yang dah famous macam photoaura tu aku tak letak ok, sebab mesti korang dah sedia maklum. so ini antara wedding photographer yang korang boleh cuba usha:

muein mahadi

ayie nazri

akok puqo

riedzman md nor

shamabd gegeypixart

sekarang tak susah dah nak cari fotografer di kelantan. lagipun ramai yang freelances. cuma depends pada bajet korang lah kan. aku dah book photographer untuk malam nikah dan majlis sanding. and he is one of the photographers above. aku belum decide lagi nak buat custom album atau macam mana. tengoklah nanti.

4 comment(s):

Miss Sunshine on May 7, 2011 at 10:41 PM said...

thanks for the info ye...

CT Delima on May 9, 2011 at 1:46 AM said...

Assalamulaikum Farah

Masih ingat lagi dengan nama Kak CT. Lamanya tak dengar khabar Farah. Dah ada di M'sia ker ni?

aNis LeMoN aBu on May 9, 2011 at 2:35 PM said...

yang, if only i tau ni 1 year earlier. abang i punya OP aritu memang xbes langsung. kesian beliau.
(masa tu xpandai korek blog b2b lagi :) )

farah aminuddin on May 9, 2011 at 8:25 PM said...

miss sunshine: u're welcome!

ct delima: ingt lagi kak CT! aah sy dh balik malaysia :)

anis: dulu2 kita taktau pape kan. skrg semuanya di hujung jari :D

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei