Jun 23, 2011

review: my wedding shoes

banyak kisah aku nak kongsi. kisah suka duka pahit manis masin pedas semua ada. sekarang aku nak review benda-benda best dulu. pasal yang tak best dan membengangkan kepala otak aku sampai teringat-ingat sampai sekarang, aku akan cerita kemudian.

the first thing yang aku nak review adalah the wedding shoes. kasut tersebut aku pakai waktu reception di pasir puteh dan juga di pekan, juga ketika outdoor (both in pp and pekan). my comment, the shoes are damn pretty and comfortable! hakikatnya ini merupakan kasut high heel aku yang pertama dan beyond my expectation, aku rasa sangat selesa bila pakai sepanjang majlis berlangsung. 

kasut ni aku order online dari my blogger buddy, kak amy. kebetulan dia tengah promote mia (the shoes' name) dekat website absolutelygorgeous, terus jatuh cinta. dan paling best, aku adalah the first customer! memang macam sangat risky tempah online, lagi-lagi kalau e-shop tu masih baru. tapi, i put my trust in her dan alhamdulillah hasilnya memang tak menghampakan. 

DSC_0413

so, kalau berminat bolehkan klik link yang aku dah sertakan. sekarang dah ada banyak koleksi kasut beliau. to kak amy, thank you and all the best!

13 comment(s):

Diya on June 23, 2011 at 2:17 AM said...

memang betul absolutelygorgeous kasut tersebut! hari tu nampak tweet farah dengan kak amy, memang dah agak farah tempat kasut dengan kak amy =D

farah aminuddin on June 23, 2011 at 2:22 AM said...

yes, segorgeous namanya :D kalau bukan sebab kak amy, tak berani jugak farah nak tempah. hihi

Diya on June 23, 2011 at 2:22 AM said...

btw, layout baru farah ni one of my fav. sweet, sesuai dengan farah ;)

farah aminuddin on June 23, 2011 at 2:25 AM said...

dah bosan layout lama. td tengah cari layout yang comel-comel, tup2 jumpa yang ini. hehe. anyway, thanks!

Alia.A on June 23, 2011 at 2:58 AM said...

hye farah! found ur blog. and I read. then terasa nk komen. :p

nice wedding shoes by Amy. :)

anyway. congrats! slmt pengantin baru.

Nava Krishnan on June 23, 2011 at 5:21 AM said...

the shoes looks gorgeous.

fitria on June 23, 2011 at 12:09 PM said...

comel kasut tu. selamat pengantin baru.. :)

ken on June 23, 2011 at 4:29 PM said...

just lovely :)

~ mizzAmy ~ on June 23, 2011 at 5:57 PM said...

hikss... thanks farah for review. and thanks juga sbb percaya dengan akak. =)

ANET on June 23, 2011 at 6:41 PM said...

farah, selamat pengantin baru :) kasut yg simple tp tetap cantik..more review please ;)

UyaRayza on June 23, 2011 at 7:43 PM said...

hye farah heheh..jumpe ur blog time terjah absolutelygorgeous heheh...anyway cantik ur shoes hehehehe

~ NANA ~ on June 23, 2011 at 8:15 PM said...

ouchh nice dear...suka kasut yg amy buat tp dah kawen :(

tempah kasut raya boley la kot...kekeke

farah aminuddin on June 25, 2011 at 2:45 AM said...

thanks all! :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei