Aug 24, 2009

selamat pengantin baru

rajinnya aku meng-update. takpelah, nanti nanti aku akan hilang sekejap. sekejap je tak lama. sedara aku merangkap sepupu ummi aku baru kahwin. actually takdelah baru sangat. tapi aku baru je dapat tengok gambar wedding dia. gambar ni ihsan adik aku, hajar. cilok dari facebook beliau. cakap pasal facebook, dua orang adik aku finally buat account facebook setelah didesak bertubi-tubi oleh aku [gila kejam si kakak ni]. tapi budak-budak ni bukannya tahu sangat berfacebook, berfriendster pandai pulak. cettt. takpe-takpe adik-adikku, there is still room for improvement. [what the ?] dalam gambar bawah ni adalah si aleeya, kak-je dan kak-da. sila lihat si aleeya, dah pandai pout -_-'

wedding kakje

note: to kakje, selamat pengantin baru [walaupun aku dah ketinggalan keretapi ;p]

17 comment(s):

farah on August 24, 2009 at 5:51 PM said...

selamat pengantin baru juga.

:)

Nedy Nadia on August 24, 2009 at 6:06 PM said...

comeyy ngt pengantinnye...:)

Diya Kamaruzaman on August 24, 2009 at 6:15 PM said...

Woh. Aleeya dah pandai buat drama depan kamera. Hehe. Kak je dan Kak da tu dedua sepupu ummi Farah ke? Kenapa rasa macam muda je diorang. Huhu. Ingatkan sepupu Farah.

farah aminuddin on August 24, 2009 at 6:19 PM said...

farah
:D

nedy
hehe. biasanya dia tak mekap sgt. bile mekap nmpk comel. hehe


diya
aleeya. heh. mmg. drama queen. haha
kakje sepupu umi, kakda sepupu farah. hehehehe. kak je mmg mude lagi sbb dia anak kepada maksedara umi farah yg bongsu. [berbelit2 ayat nih. haha]

yOnnA on August 24, 2009 at 6:47 PM said...

omg!! aleeya gila comel! HAHAHHA dah pandai pout ah farah :p kalah u okeh.

ehh kenapa dia sgt comel! hishh

^^AnGGun^^ on August 24, 2009 at 6:59 PM said...

Selamat Penganten baru!!
tomei jek 3-3 orang lam pic tue..
berseri2..

Aleeya??tersangat comei..
wat mekap eh.
advan tul dak tecik nih ye..

ije on August 24, 2009 at 7:29 PM said...

lawa nya baju pengantin. turquoise.

nadia-ady on August 24, 2009 at 8:01 PM said...

hahaha..pandai aleeya wat pout. Kalah nadia :P

selamat pengantin baru ... (walaupun dah lambat ketinggalan keretapi bak kata farah..hehe)

farah aminuddin on August 24, 2009 at 8:37 PM said...

yonna
kalah i? i tak pernah menang pun. hahaha.
ahaha. aleeya si gedix! aaa rindu diaaaa T____T


anggun
tak sabo nak tunggu anggun pulax. mesti comeeel bangat :D si aleeya tu mmg suke mekap sampai abis barang mekap kakak2 dia kebas hahaha


ije
hehe. suke jugak kale tu.


nadia
bukan setakat nadia, farah pun kalah. hahaha. XD
tertinggal ketapi takpe, jgn tertinggal kapal terbang. haha

^^AnGGun^^ on August 24, 2009 at 9:10 PM said...

farah
erkkk!!!
tunggu anggun??
aiyakk farah duluk kot..
anggun lambat agik..muahahaha

wah syuke bermekap ye aleeya tomei tuh..kena simpan alat2 solek sme lam almari besi neh.haha

Princess Liyana on August 25, 2009 at 1:39 AM said...

huhu comel je pgantin..selamat pgantin baru buat kak da itu..moga bahagia selamaaanya..;)

aleeya skang dh pandai..hhuhu sgtt comelll;)

farah aminuddin on August 25, 2009 at 4:52 AM said...

anggun
hehe selalu gaduh ngan mel pasal sape dulu. hahaha. aleeya? hmm betul. mmg kene simpan dlm almari besi. kalau simpan dlm almari biasa dan tak nerkunci mmg sure dia bleh cari. haha


liyana
hehe. kakje yana. bukan kakda. :p btw thanks :D
aleeya mmg... haha

As on August 25, 2009 at 8:34 AM said...

woooo aleeya dah besar~!!
tidak tidak tidak
hehe

hampeh tul last tgk aleeya 5 yrs ago..oh my..
hehe

semoga membesar jd anak yang baik
ameen

Jard The Great on August 25, 2009 at 11:50 AM said...

hoh.. bila la aku nk kawen.... umur dah lanjut neh.. ahahaha

~ mizzAmy ~ on August 25, 2009 at 2:33 PM said...

selamat pengantin baru buat cousin farah...

soklan ku sama dengan jard jugak. bila mau kawin nih?? dah tua dah.... bila tengok org kawin je baru terasa nak kawin. kalau tak, jangan harap nak fikir. kehkehkeh...

Cahaya Hazrini on August 25, 2009 at 5:21 PM said...

kak farah,
somehow kan. bila jini tgk gambar2 sedara2 n sepupu kak farah yg kak farah pernah upload before, macam jini pernah nampak diorang. atpi cam ingat2 luper gitu..
hehe..

(sbnarnya nk cakap kot2 la kiter ada bau2 belacan ke.. ngeheheh..)

farah aminuddin on August 25, 2009 at 7:48 PM said...

as
hahaha. mesti cuak. sebab last time as tgk dia masih merah2 lg kn. hehe. smg menjadi insan yg baik. aminnn..

jard
cepat jard cepat kawin. hehe

kak amy
kan?? haha kalau tgk gmbr org kawin, cam best je. hahaha

jini
uuuu really?? hehe. mane lah tau kot2 betul bersaudara. :D

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei